Jan 29, 2009

Botakkan kepala ok?


Panas tak?


Lagi panas kan...


Yang ni tak brapa nak panas


Suam suam kuku je


Aku?

tunggu aku cukur pastu aku letak kat sini ok..

kasi lebur..hahaha(mesti korang muntah2 tengok..hape ke huduh rupa budak ni kan)tapi dulu aku memang berangan nak botak,botak tanpa sebab mana boleh...HARAM ok.

6 comments:

Anonymous said...

panas? lagi sejuk kepala takde rambut

-eiman-

luluchen said...

panas kat ctu bmaksud 'hot'.tapi nk melayukan dia jd la panas..haha

Hazrey said...

She is NOT hot. She is arrogant. But I still like Memey sebab she is hot sebab masih terbayangkan dia menyelak buku kehidupan dia. :)

eiman@nurizan said...

lorr tetiba memey plak kuar

luluchen said...

wakakaka..memey tu Hot sgt,sebab dia sebab ok.

luluchen said...

incik hazrey tu mmg peminat setia memey..

p/s: suruh memey sign autograf utk dua org eh!nak juga tgk buku dia selak tu.