Jun 24, 2009

Tunggu sebentar,tuan puteri mahu bersiram...

21 June 2009, Sungai Kedondong

Lapan buah kereta bergerak bersama dengan gembira...



Aku datang membawa diri dan baju mandi...(dan tolong angkat barang..dah tak bawa apa-apa kan,kena la tolong)


Sungai kedondong yang berhampiran dengan Genting highland (sila bayangkan sendiri macamana sejuk airnya..)


Hidangan atas gril ini adalah wajib dan sangat sedap...(kenduri kawin boleh buat BBQ tak?)



Sambut hari lahir...kesian birthday boy,tak dapat tepung..kunyit pun jadi lah (yang penting masing-masing gembira, tak tau la birthday boy tu gembira ke tak...tapi gurau2 manja tak kisah kan. Aku pun penah kena juga, tapi kena baling dengan pasir..lagi teruk)


ok..saja nak tunjuk gambar tengah rajin je kan...


Aktiviti penyahtekanan (awww...mak lemas nyah!tertekan mak...)


Nota kaki sejuk beku: Terima kasih cik kupu-kupu dan rakan-rakan sekelasnya (walaupun aku takda dalam kelas mereka, mereka tetap menerima kehadiran tuan puteri ini..)

9 comments:

eiman@nurizan said...

8 kereta? banyaknyer.. macam rombongan meminang plak dah..

luluchen said...

meminang puteri sungai kedondong la tu..

~LaDy NuHa~ said...

mmglah hangin, sbb nuha sngtlah penyabar actually tp bile skali dh nk mletop tu yg hangin kat blog tu. senasib? sabar k( pndailah plak nk sabar kn orng, hehhehe)

gile lah, dah skampung pegi dah tuh. dah leh buat explore race tuh

♥S@R@♥ said...

hohohoo..dah update la..hehe
cuti next sem leh join lagi..best kan?

Amphenous said...

waaa...best2...amph pon tak mengupdate laie...gambo byk kat kamera u ol laaaa plak...takpew2...malam karang amph update yerk...cik lulu dgn cik kupu2, sabau yerk..

cik lulu, boleh3...nnt join ler yerk...we ol mmg suka aktiviti macamniey...hehehehe...cuti ujung sem nnt nak ke bandung...ader berani??hehehe

Anonymous said...

cute la awek yg pakai baju hijau tu..nak kenal boleh..

♥S@R@♥ said...

amph,
ke bandung? wah bestnye..

luluchen said...

mkn mee bandung berani jgk la amph,tp pg bandung pun buat2 berani la..ckp2 duit flight ngan hotel je nnt,huhu

luluchen said...

awek baju hijau tu ckp tak boleh,hihi(blagakkan?)