Dec 7, 2009

Nonton

Bulan ini sudah nonton tiga filem...

Tak berapa hebat...iklan - iklan memang macam gempak membuatkan beberapa kali aku beratur panjang untuk membeli tiket (bukan tengok berkali-kali...cuma tiap kali beratur beli tiket mesti fullhouse!)Jalan cerita agak menghampakan...hero macam biasa, terselamat tanpa sebarang kecederaan.

Si puntianak kacak adalah tarikan utama!cerita?layan la...tapi yang ni aku tengok online je,hehe..macam tak berbaloi pulak rasanya nak lebur wang kat panggung. Aku team jacob!walaupun si puntianak kacak...tapi membosankan, serigala jugak yang panas (hot!)

Baru tengok semalam...memang berbaloi - baloi!bukan sebab rain (walaupun rain pun panas, mantap kan six packs tu,hujan..hujan...semalam mimpi indah,oh hujan...).Cerita penuh dengan darah...sampai aku nak letak kaki pun agak cuak,terasa macam ada ninja dengan pedang dia kat bawah kerusi tu...sekali dia libas,putus kaki mak! Apa pun bagi aku, cerita ninja ni juga yang paling hebat antara cerita-cerita kat atas. Asia baguuuuus....

7 comments:

Amphenous said...

ehem....hmmm...new moon ler best yang ooiii....feeling...hang tak rasa feling sebab dak baca buku dier...kalo hang baca mesti mau tgk laie..huhuhuhu....

2012..mmg mengarut...

ninja assasin...looking forwad nak tgk later..soon kot...

Amphenous said...

eeerrrr...laie 1...poster twilight tuh lamer py daaa...skang poster new moon maaa...ngeh3..kasik tukar!!!!skang!!hahha

ibusinga said...

6 packs Rain yang ngancam...
tgk the making smlm...
8 bulan training lompat2..pedang2.

luluchen said...

amph: sbb tak tgk n xbaca tu yg xleh nak feeling2 tu...hihi,xpe pasni nk tgk online twilight yg seblom2 ni.

ibusinga: dah jadi ninja betul2 si rain tu...

suray4 said...

ckp bnyk lulu ni!
tak tengok twilight 1, tetiba nak jump twiligt new moon!
team jacob konon...under age la beb!

edward so calm...x gelojoh cam wolf!
iyucss...

beb, study from da best la

sik2 action movie, bnyk tipu dr betol..(mcm twiligt tu betol ek)

nak tanye la Amphenous, katne nak beli buku twilight dan berapakah harganye?
boleh pinjam???

luluchen said...

kih2,sape srh xpromote twilight 1 kat org beb..

edward so calm...x gelojoh cam wolf! << beb!so calm macam moisturiser...bosan,team jacob jgk!bluuweek!

action movie la syok...tp love story pn syok jgk (bila tgk dgn lovie dovie la..baru la layan)

Amphenous said...

huhuhu...ader jerk laaa kat kinokuniya tuh...takder laaa mahal...1 buku tak sampai 50 pon...dier kan ader 4 set of story...g ler beli..pinjam jadik tak syiok...hahhahaha!!

btw...team bella laa baru best...ngancam...ngeh3....