Nov 25, 2008

TAG (Tahukah Anda Geramnya.aku.dgn.tetikus.ini)

Huh!setelah dua kali di TAGkan oleh Maryam majuk dan Mr.Eiman akhirnya aku jawab juga la perlabelan ini..(aku menjadi sangat malas utk copy kerana tetikus aku yang dijangkiti penyakit sawan gila ini,aku klik tempat lain..dia g tempat lain,aku bold tmpt lain dia pegi merewang tmpt lain..sesungguhnya sangat menyakitkan hati,tapi harta syarikat..maka aku bersabar)

dan soalan2 dibawah agak mencabar untuk dijawab..maka,aku perlu tidur selama setengah jam bagi membolehkan aku menjawab dengan tenang(waktu rehat kat ofis,rugi kalau tak melelapkan mata anda)

1jam kemudian...(solat dulu tau..)

1. Apakah pandangan pertama orang bile tengok anda?
> uish!!cunnya minah ni..phewwit!!(buat bunyi cencorot).aku bukan seorg yg perasan cun,tapi aku tak dikurniakan bakat yg boleh baca fikiran org lain ; )

2. Apakah yang anda lakukan 1 jam lepas?
> tidur dalam surau(ibadah jugak ni)solat,beli air kat kantin.

3. Bilakah kali terakhir anda basuh kereta?>
> kalau datang angin rajin aku akan basuh sendiri,akan tetapi angin tu sentiasa malas dan aku sudah tidak boleh mengingati bilakah kali terakhir angin rajin itu datang.(dh lama la tu..)

4. Mana yang lebih penting dalam hidup anda, KAWAN @ KEKASIH? (Pilih 1 je)
> KEKASIH..maaf kawan2!

(soalan tambahan)
4a.Mana yang lebih penting dalam hidup anda, KAWAN @ KEKASIH? (Pilih 1 je)
> KAWAN..maaf kekasih2(eh!kekasih,hehehe..syg awak je la)

5. Alasan anda bagi jawapan no 4 & 4a..
> tolong jangan suruh aku buat pilihan sebab kedua2 amat lah penting dalam hidup.

6. Sikap pasangan anda yang paling best?
> sabar,romantik,penyayang...nak lagi?nnt2 la aku listkan ea

7. Sikap pasangan anda yang paling tak best?
> cemburu (hehe,tapi penting jgk ni,kot aku g dating ngan bf lain dia tak jeles..tak ke pelik tu?)

8. Apakah sikap paling buruk anda bila memandu kereta?
> menyanyi dengan bibir yg tidak bergerak(aku malu nk nyanyi sebab cermin kereta aku terang benderang,maka orang disebelah akan pelik melihat aku..(aku mnyanyi dgn penuh penghayatan ok...)

9. Apakah yang berada dalam kotak fikiran anda sekarang?
> fikiran ada kotak ke?mcmana ada kotak pulak dlm pemikiran aku?hmmm...musykil la,kenapa?(garu2 kepala cuba untuk merasa adakah wujud kotak itu dikepala ini)kenapa tak cakap mangkuk fikiran ke,tupperware fikiran ke..kenapa mesti kotak?

10. Adakah anda merindui bekas kekasih?
> tidak kerana tiada : )

11. Kenalan yang akan di"TAG"..
> persoalannya,sudikah kamu menjawabnya?
1.mizbutterfly(wajib)
2.maryam majuk (sekadar membalas)
3.mr.eiman (sekadar membalas jugak)
4.en.waldo (yang ni tak diketahui samada dia rajin atau tidak)
5.miss neslo (kalau kamu terlihat blog ini)
6.suraya (kamu boleh menjawab diblog fs kamu juga)

4 comments:

♥S@R@♥ said...

nnt sy jwb ea cik lulu..hehe

En. Waldo said...

adeh...ape ke benda tag ni..

eiman@nurizan said...

dah susah sangat pakai tetikus pakai la kekucing plak.. kah kah kah

luluchen said...

k.sara: nanti2 nak soal pn blh jgk : )

en.waldo: TAG tu sejenis mknan org dewasa,haha..tgk ler mcmana org lain buat...

mr.eiman:tetikus ni blh tahan comel,kalo pakai kekucing kang mana nak letak keyboard ni hah..dh la meja terhad je ni :)