Apr 13, 2009

Sampainya hati...

Sakitnya...

Tension wei!

Pedih tau tak..nape la kau datang waktu aku baru saja melepaskan tekanan

Datang lain kali boleh tak?

Tak pasal-pasal aku tak boleh bersandar sambil tutup mata dan tersenyum kat kerusi tolak-tolak ni.

Aku tak nak kena Low Back Pain lagi...aku duduk tanpa bersandar dan sedikit membongkok, tidak!dengan membayangkannya saja sudah membuatkan sakit itu datang kembali.

Sampai hati kau...



Nota kaki batu: Ditujukan kepada 3ketul jerawat batu yang tumbuh dibelakang bahu..adei!

9 comments:

NeSLo said...

ku igatkn pe bende la...
haiyaaa

izman said...

ade ke jerawat batu kat belakang??

luluchen said...

huhu..adala en.izman,baru disahkan oleh cik lulu.xkira la jerawat pe pun tapi kalo dh sebijik bsr cmtu kira jerawat batu la tu.

Anonymous said...

tu akibat makan banyak sangat ler.. asik2 makan jer.. wakak

-eiman-

luluchen said...

haha..kat bangi ni xda benda menarik nak buat.buat masa ni makan je yg nampak menarik

nak join ckp je la..

eiman@nurizan said...

jom cendol+laksa bawah pokok depan sony kalu brani..

luluchen said...

huh..berani2!bila tu?makcik tu takut dgn kt x?nnt dia plak yg xbrani nak jual..haha

Anonymous said...

erm, jerawat ke bissol??

luluchen said...

oit2!nak kasi ayat bunyi universal la tu..jerawat la,dh letak oxy