May 5, 2009

Dedikasi kepada En.Bekas Bos

Disini saya ingin mengucapkan jutaan Terima Kaseh kepada En.Bekas Bos, kerana sudi menghadiahkan VIRUS kepada komputer saya melalui pemacu ibu jari (tumbdrive la..)saya sendiri...

Saya bernasib baik kerana dengan izin Allah, penghalang virus saya yang masih mempunyai baki hayat selama 2hari (dah nak luput ok!)begitu tangkas menepis VIRUS seram ganas yang En.Bekas Bos berikan..

Hanya linangan air mata dapat membalas jasa baik En.Bekas Bos, maka sekiranya selepas ini En.Bekas Bos mahu meminjam pemacu ibu jari saya, sila lah kerat ibu jari sendiri...

Sekian, Terima Kasih

Yang Benar,
Bekas Pekerja Ayu mu...(wink..wink..)

1 comment:

Saifol Lizam (GUNNERS), said...

Hai.. lain mcm je bunyi nyee...
sampai nak kerat jari.. takkan marah dgn boss sampai mcm tu skali...
hilang jari nanti tak ayu la pulakk.. huuu..

sabar ok..

senang2 marilah singgah kat blog saya ok.. dah singgah tu masuk follows my blog saya... by