Dec 15, 2010

Nak mencarut, karang jadi isu pulak...

Pagi tadi dapat mesej,

'Ini ayah tlong bgi credit mxis RM30 ke Nombo bru ayah 0128641729 Ayah lgi ada msalah kat blai plice. Lepas credit masuk bru ayah call' dari +6285229276389

Tahu pulak dia aku panggil bapak aku ayah...Tapi bilamasa bapak aku guna maxis?tukar nombo,ada kat blai plice suruh topup RM30 plak tuh...

Hoi %$#$@(^#^$$$">&%$#$@%^$$#$^%#$%^$# indon haram jadey tul...nombo telipon aku ni selalu dapat benda-benda ngarut dari %$^%$%^#^@#@%$">%$^%$%^#^@#@%$ indon ni tau..

Bapak aku takda lah sebegok itu ada msalah kat blai plice nak suruh topup RM30 pulak,siap tukar nombo bagai..plis la,haish...

Nak marah indon bukan salah segala indon..tapi tu lah, semua benda dari nak kebas duit,kebas anak dara orang,kebas barang kat kedai runcit cik timah semua dari indon...

Haish..indon..indon..

3 comments:

Mummy `Aish said...

Hehehe..problem sama la kite ni..

Aritu dpt SMS yg sama cam tu..siap mtk topup RM50..gile ape orang tu..terdesak sgt la tu

Amphenous said...

budak opis amph laie teruk....siap FB dier kena hack laie dari indon...better jangan letak info kat FB...mmg dorang sng nak hack...dan laie 1..kawan amph nieyh pon ader dapat benda yang sama macam chena dapat nieyh....skang no. tepon dier tak boleh nak wat aper2...sebab kena block...maxis tgh setelkan masalah dorang...then bini dier tgh sibok nak clear kan akaun bank...taku akaun bank pon dorang akan hack gak nnt....beware ok!!

Anonymous said...

mummy A'ish: penyangak antarabangsa,hebat kan..xkena tangkap langsung.

amph: i will!thanx!dorg ni ada je cara nak songlap,but itu menunjukkan sistem security kat m'sia ni xpower langsung.bocor sana sini..isk

-lulu-