Jul 10, 2009

Sila (WAJIB) jawab


Apa pandangan anda tentang kulit blog & isi kandungan blog saya ini?Sila tinggalkan komen anda dengan kadar segera.

Ciri2 jawapan yang dicari;

1. Jujur (jangan takut untuk memberikan pendapat, kerana tuan blog tidak mempunyai ketagihan darah manusia).

2. Dilarang meng'kipas' untuk mendapatkan publisiti (walaupun blog ini tak glamour langsung)

3. Sesiapa pun boleh beri komen (En. bos,saya tahu En.bos pun curi-curi baca..tak baik tau...Jadi,saya benarkan En.bos komen juga).

4. Kritikan berserta cadangan adalah lebih bagus.

5. Berikan kekurangan atau kelebihan blog ini.


Kerjasama dari pihak Tan Sri/Puan Sri/Dato'/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik amatlah dihargai.

Sekian, Terima kasih.

10 comments:

nas said...

mmg x elok pun skin ni..cr yg lain la ek..

suray4 said...

hahaha....tancik la!
beb, pesal tetiba roboh yg lama??

luluchen said...

abg: baiklah..terima kasih (siap la mlm ni..hihi)

suray4: bukan sengaja robohkan..huk3x.tapi alang2 dah 'ter'roboh..so org cari la kulit yang baru..

♥S@R@♥ said...

xsuke3..haha..tukar kulit lain la..mcm lelaki punya blog je..

tapi isi ok..kelakar & best..

seikhlas hati,
cik kupu2 ;)

eiman@nurizan said...

Komen yang dicari:
1. Jujur... tak best, tapi stylo la.. bleh tahan cuma tambah skit kasik menarik..

2. Dilarang meng'kipas' .. kombinasi kaler putih dan itam dah ok.. cuma kat atas tu kaler merah, ngan kelabu tak ngam.. (tak kipas kan?)

3. Sesiapa pun bleh komen.. ni komen la nih..

4. Kritikan dan cadangan.. dua kaler cam takde effect, sebab yang belah kiri tu kaler itam pastu background pun itam gak.. kalau background kaler lain skit ada effect la table tu duk atas background..

5. Kekurangan dan kelebihan.. kekurangan iklan2 yang menyusahkan orang nak view..bagus!!.. kelebihan.. takde lebih.. cukup nih..

Mr. Waldo said...

haha, kan semua org cakap tancik...cik lulu ni degil...

luluchen said...

cik kupu2: macam lelaki?ada sikit2 mcm nyah tak?

mr.eiman: hihi,terima kasih daun keladi,ketapang,limau purut,kepala dan segala daun yg ada..

mr.waldo: sebab kt sorg je yg rasa cantik,hihi..nak cari skin baru la ni.

Amphenous said...

a'ah ler cik lulu...kena tukar skin..SEKARANG GAK!!!

luluchen said...

huhu..alamak amph, skin yang mana ni?skin yg sekarang ke?

Amphenous said...

huhu...tak ler...yang b4 niey laa...yang kaler kelabu tuh...haa...yang niey nampak ler dier py gurlisious!!!ngeh3...